De senaste dagarna

Jag har haft en hel del att göra sedan vi kom hem från vår resa. T ex kvalitetstid med barnbarnen och bjuda på kalas eftersom jag inte var hemma då jag fyllde år. 
Axel och Olivia gillar att baka, och då fick de hjälpa mig att fixa för kalaset.
En garnerade tårtan och den andra fixade glutenfria cupcakes. 
De mysigaste stunderna som finns, att få vara med de här tre godingarna. Att sedan lugnet varvas med värsta härjet gör livet lite mer levande. 
Lille August han åt och mådde gott. 
Axel har hängt med mig två dagar då hans mamma jobbat och då cyklade vi runt i några timmar. Axel visade mig var han och Lukas brukar fiska. 
När man snart ska fylla 6 år har man inte en sak man funderar över, nej det finns tusen saker att klura på och ställa frågor om. 
Vi studerade fjärilar mellan alla existentiella frågor och tittade efter eventuella björnspår.
 Stina kom förbi en kväll. Det blev lite gott att äta på kvällskvisten så klart, när man får besök. 
En kväll sov Axel över, eftersom hans mormor var helt ensam hemma. Något som inte händer speciellt ofta. Livet har ju förändrats lite sedan vår sladdis flyttade för två veckor sedan, så nu vet man inte, det kanske blir något jag måste vänja mig vid? Tur man kan fråga sina barnbarn om de vill göra mig sällskap då jag tycker det blir alldeles för tyst.😍
 
Lite jobb har jag också hunnit med, det börjar bli dags att arbeta riktigt på allvar nu. 
 
♥ Maria
.
Sandifighter:

Så mysigt, tror nog att barnbarnen uposkattar att bli ompysslade med. Vilka minnen, jag minns än i dag stunderna hos min farmor. Mina har ingen mormor och farmor passar dem inte särskilt ofta tyvärr ❤

Svar: Jag minns också mina sommarveckor med min farmor, varmt i hjärtat bara jag tänker på det än i dag. Jag har skoj med mina barnbarn och jag hoppas att de också är något som de kommer att bära med sig med värme genom livet. Kram!
Moi

Kommentera inlägget här: