Vad jag gillar...

I två dagar har jag varit omgiven av underbara rektorskollegor från andra kommuner i vårt län. Vilken energi och framåtanda som flödat!
 
Nu lite annat som jag kryddar min tillvaro med 😜
Den här gulliga tjejen i affären Liebling vid Davidhalls torg i Malmö har en mamma från Piteå. Jag uppskattar verkligen den här personliga kontakten man får då man köper kläder, som man inte får då man näthandlar. 
Kläder av hög kvalité och med lite twist.
Min favoritblomma, just nu 😊, för det v arierar över tid, Väppling, som faktiskt finns i grönt också.
AB Småland, en butik i centrala Malmö som har både begagnat och nytt, och mitt i allt ett café. Du kan köpa med dig en blomma hem samtidigt som du köper en klänning, bra va!  Mannen din dricker en kopp kaffe medan du provar klänningen, så att han glömmer bort hur tråkigt det är att gå i affärer.
 
Min man var inte med i Malmö den här gången, istället hade jag med mig Ulrika som inte har något emot affärer. 
Lite dyrt dock, 499kr för en gammal sliten pall. 
Jag behöver en ny matta vid diskbänken i vårt kök, och den här i den bruna färgen skulle nog passa ihop med mattan jag har under köksbordet, och i ull som är så gosigt att gå på. Den finns hos Norrgavel. 
God lakrits, och choklad förstås. I Malmö finns till och med en Lakritsaffär.
Fika, gillar jag tyvärr...mysigt och helt ok om det är med måtta så att säga och i kombination med motion. Att träna är minst lika skoj som fikat för mig, vilken tur för mig.
"Hang It All", en klassiker som finns i flera fina färgställningar. Den här tyckte jag särskilt mycket om. Minns inte vilken affär jag fotade den på. 
 
Skoj, att Skavlan är tillbaka på fredagarna och att jag är hemma igen på helgerna . Längtar faktiskt efter att få fixa till lite höstmys nu och krama minisarna som jag inte träffat på ett tag.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: