En av alla fredagar i mitt liv

På fredag morgon är jag som oftast på förskolan som är en del av vår skola. Jag blir så varm i hjärtat då jag ser barn som leker så här koncentrerat.
Petter en av pedagogera som precis bytt ut några bilder i en ram mot siffror. Så klokt! Nu har pedagogerna och barnen fokus på siffror och antal  i alla möjliga sammanhang.
Agnes den andra av de tre lugna, kloka pedagogerna på vår förskola. Agnes bjöd på fredagsfika för personalen på förskolan den här morgonen.
En mycket god chokladkladdkaka! Vi fick lite tid att prata om veckan som gått och om veckan som kommer medan vi fikade.
 
När den fredagen var till ända på jobbet åkte jag hem, bytte outfit och promenerade iväg med min man den korta biten till Sunderby folkhögskola som bjöd in till After Work.
Andy Montgomery och Rayén Celedon underhöll med låtar från 1960-talet och framåt.
 Mitt sällskap den här kvällen
Gulliga Amanda som var här med sin pappa Anders fick vi också lite tid att prata med. Amanda är fyrmänning med mina barn. Amanda är en mycket duktig sångerska och skulle sjunga på lördagens dop av Stina och Kenneths barnbarn Elina och Nils. 
 
Kvällen bjöd på en charktallrik till musik som var så där fredagskvällsljuv. Så rogivande!
Hallowen och höst som kapitulerat för nu har vi vinter.
 
I går ägnade jag mig åt shopping på Storheden, vårt stormarknadsområde här i Luleå. Jag fick lite tid till en sväng in till city också, där jag äntligen köpte en sak jag funderat på länge för de presentkort jag fick av mina söner då jag fyllde år i somras.  Ock, ock...
Grattis Piteå, till SM-guld i fotboll!!!
 
Så nu, tid till städning av vårt hus, något som jag inte haft tid med tidigare under veckan.
Njut av den här vintervita söndagen, alla bloggläsare!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: