" The Book Club"

För snart ett halvår sedan kom Bitte på att vi borde starta en bokklubb. Vi pratar ofta om vad vi läser för tillfället, då vi träffas. Ger tips på bra böcker och så. Jag höll just då på att läsa en av det bästa böcker jag någonsin läst.
En bok som skildrar det vidriga, fruktansvärda livet i ett koncentrationsläger under andra världskriget. 
Det blev boken som vi skulle läsa inför första träffen, som vi inte fick till tidigare än nu i kväll. 
Vi var fem den här gången, två hade förhinder just i kväll. Eftersom inte alla känner varandra sedan tidigare började vi med en presentationsrunda. Under tiden fikade vi. Jag hade slängt ihop en kladdkaka, som givetvis kraschade lite då jag skulle få över den från formen till fatet. Nåja, den smakade gott i alla fall även om den inte blev så vacker.
Fixa till kuddarna i soffan och torkade bordet innan gästerna kom, så mycket annat hade jag inte tid med så här efter en arbetsdag. Bitte berättade om sin resa till Polen och besök i Auschwitch. Vi valde en ny bok och kom fram till att nästa träff måste bli i januari hos Betta.
 
En träff med spännande kvinnor som de här, får en mörk kväll i november att glittra lite extra. De övriga i min familj, jag de drog hem till Gustav och Madde som bjöd dem på älgköttsmiddag. Mysigt för alla, fast på olika håll.
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: