Te och shopping

Lördagen bjöd på en långsam morgon,
Besök av de här två godingarna.
 
Sedan fix och trix med mig själv och färd in till stan, d v s Luleå. Jag, Lotte och Monika hade planerat länge, ända sedan Lotte fylld år, att vi skulle ta en Afternoon tea tillsammans någon lördag. Som så ofta så tar det tid innan jag och mina vänner får tid till allt vi planerar.
Lördagen startade lugnt för mig, men inte för min man och den äldsta sonen. Innan jag hade blinkat, var vår gamla ytterdörr väck.
Och när jag kom hem från stan var den nya på plats.
En mörkgrå från Polardörren. Norrsken, dekor heter dörren och passar till ett gammalt hus tycker jag. Till sommaren ska vi måla övriga ytterdörrar i samma kulör. Garagedörr och dörren till gårdshuset alltså.
 
Vi hade alla något inköp att göra, innan vi trippade ner till Norra hamn och Hemmagastronomin.
Först lite salt.
Sedan massor av sött. Vi satt kvar länge, pratade och smaskade i oss det ena efter det andra. 
Hemmagastronomin är ett trevligt ställe, med fin inredning.
 
När vi sent om sider kom hem var jag mätt tills jag somnade för natten, nästan i alla fall 😝. Även om inte allt är nyttigt, så är det rätt så mysigt någon gång då och då att njuta av ett Afternoon tea. Någon middag blev det inte den här lördagen i alla fall.
 
I kväll, ett gympapass, nu är jag igång igen efter hösten grymt sega förkylning. Träningsvärka har jag konstanst när jag precis börjat träna igen. Sedan torsdagens pass har jag känt av träningsvärken, och den känns än, så vi får väl se...om kvällens pass tar bort det onda, eller bygger på med nytt ont.
 
Jag önskar er alla en fin vecka!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: