Fredagkväll och middag vår byakrog.

Jag har aldrig varit något fan av november. Inte januari och februari heller för den delen. Vädret är såå trist just nu. Grått och blött  och inte en gnutta snö.
 
Januari och februari är våra kallaste månader i vanliga fall här i norra Sverige, om inte klimathotet förrändrat den bilden också. För så här varmt brukar vi aldrig ha i november. Hade vi haft minusgrader kanske vi också haft snö, vit vacker snö som gör att allt blir så mycket ljusare.
Vi hade planerat att åka in till stan i går på den nyöppnade restaurangen Still. Men det var en massa annat som kom i vår väg i sista stund, så vi fick ändra våra planer. Det blev en riktigt bra kväll på vår byakrog i stället och det var väldigt skönt. Skönt att ta en promenad i den ljumma kvällen.
Jag valde en chiliburgare på högrev som var supeduper god.
Vi fick en trevlig pratstund med Mr Basket - JP Kostet. Våra söner är vänner sedan de var små och träffas fortfarande även om det inte är så ofta längre. JP och Lotta flyttar snart till stan, vilket vi tycker är synd, men önskar dem lycka till i stan hur som haver. 
En Kaffe Karlsson fick bli min efterrätt innan vi traskade hem. Den görs på lika delar Cointreaue och Baileys,  sedan fyller man på med kaffe och grädde. Mums!
Byns gamla Brandstation. 
 
Jag önskar er alla en skön lördagskväll!
♥ Maria
Jessica Högberg:

Såg inte ut att vara så mycket baileys i den där Karlsson... mysig kväll verkar ni haft hur som haver

Svar: Det gick ingen nöd på oss, trots att väntan blev lång! :-)
Moi

Jessica Högberg:

Såg inte ut att vara så mycket baileys i den där Karlsson... mysig kväll verkar ni haft hur som haver

Svar: Inte mycket, men jag tror det är 2 cl av varje.
Moi

Kommentera inlägget här: