Allhelgona

Vi hade en vag tanke om att åka till Gränsen den här helgen, men det blev inte så. Vädret såg inte ut att bli så trevligt och jag hade inte tid att ta ledigt, så som jag först hade tänkt. Just nu känns det som ett klokt beslut, för den här helgen behövde i alla fall jag hemma.
Roligast av allt, var att följa med min Gustav och hans Olivia, och så Axel förstås til ishallen här i Sunderbyn. 
Axel har lärt sig att ramla, vilket är bra. För är man inte rädd för att ramla så lär man sig snabbt att åka. Olivia vill spela hockey vilket känns så himla skoj! Kanske vi får se henne spela i något tjejlag så småningom.
Innan skridskorna hade vi lite läslov. Jag är ju en sagotant, som alltid älskat att läsa, både för mig själv och högt för andra. 
 
Jag hörde hur något prasslade i vårt skafferi, och var rädd för att det var en mus, men det var det inte!
Inte en, men två stora sockerråttor! Alltid finns det något att knapra på som är lite sött, som i går då de här två "råttorna" hittat en burk med strössel.
På kvällen var jag för trött för att laga mat, så vi valde att köpa hem min favorit " spicy boké bowl" från Råvara i Luleå. 
Axel gillar sushi och Råvara har en barnmeny också, så bra.
 
I dag har vi fixat här hemma, vilket behövdes. Jag har städat vårt vardagsrum alldeles kolossalt. Mer om mitt städ i morgon, för visst låter det som något riktigt spännande, att läsa om på en blogg 😘
 
I händelse av att ni inte gillar att läsa om någons städ, så kanske jag kan krydda min blogg med annat roligt...vi får väl se 😜
 
Kram till er alla!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: