Arbetshelg

Här har vi ramlat ner efter en lång arbetsdag här hemma. Vi har fixat nya rullgardiner och lampor i vårt gårdshus. Beskurit äppelträdet, säkert inte rätt tid och inte på rätt sätt, vi är ju inte så insatta i vad som är rätt och fel när det gäller sådant.  Förutom ett och annat fix och trix här inne i huset så har vi krattat gården, inte klar än för det tar tid och vi fortsätter i morgon. Ja, så kan en lördag också se ut och jag tycker det är riktigt skönt att ha fått undan en massa måsten.
I dag hade ingen av oss tid att laga middag. Lukas som jobbat idag kom hem och var som vanligt hungrig. Okej, vad har vi i kylskåpet...?
 
Jag hittade en fin bit Jokkmokks korv i vårt kylskåp. Den bästa falukorven om du frågar mig :-) Något som vi inte gjort på väldigt länge - Hajkbomb fick bli dagens middag. Vår dotter Frida var scout då hon var liten och kom hem med receptet efter ett läger en gång för många, många år sedan. Du kokar potatis och skär den i fyrkanter. Lägg på folie med hackat äpple och lite gul lök samt korv i bitar. En klick creme fraiché och salladskryddor överst. Lägg foliepaketen på grillen ett tag så att korven blir stekt. Helt okej middag efter en arbetsdag i solsken och värme.
I går kom de här två fina tjejerna förbi och med sig hade de...
Chokladbollar på Chokladbollens dag!!! Så goda, tack snälla ni!
Den här bilden får avsluta dagens inlägg, en bild jag tog i Riksgränsen för drygt en vecka sedan. Örhängen från Opera & Co.  
Jag önskar er alla en skön lördagskväll!
 
♥ Maria
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: