Långfredag

Sol och vackert här hemma. Jag förstår att alla som inte åkt till fjällen njuter av utevädret här vid kusten.
-Vad gör vi då?
Vi har tömt hela köket. Skruvat ner precis allt. 
Flytta, kanske någon tror.
-Nej, inte alls.
På tisdag kommer en målare och ska börja måla. Det kommer inte att bli så stor skillnad, eftersom allt ska fortsätta att vara vitt. Men som ni vet så blir vit färg allt annat än vit efter ett antal år. Så jag ser fram emot ett fräschare kök. Golvet kommer att målas ljusgrått, annars är det som sagt var inte så mycket annat som förändras färgmässigt.
 
Boaseringen, pärlsponten ska bort, men inte nu. Vi har så många andra saker att göra i vårt hus, så jag gav mig i striden med min man. Om han ska riva den nu tar det längre tid innan vi kommer i gång med andra renoveringsprojekt och då valde jag att låta den vara kvar ett tag till.
Innan vi tömde köket har vi ätit lite påskmat i alla fall. Tidigt denna morgon innan alla våra barn drog i väg åt olika håll. Joel och Lovisa åt frukost med oss innan de åkte i väg till Riksgränsen för att fira påsk på skidorna.
Trots en ledig dag ringde min klocka 05.50. Lukas skulle i väg tidigt och jag bestämde mig för att fixa en ordentlig frukost åt honom innan. Mannen körde en runda och fyllde bilen med lagkompis och hockeytränare och skjutsade dem till Coop Arena för en lång bussresa ner till Nyköping och SM-slutspel.
 
När jag nu var i gång så fick det bli så här. 
 
Vi har jobbat på i timmar med att tömma och skruva ner. Nu ska vi packa lite inför vår resa ner till Nyköping i morgon. Jag hoppas att jag får tid över till att blogga lite där för då får ni ser hur vi har det. Mina joggingskor  ska i alla fall packas ner, jag måste börja träna igen.  Efter min sega influensa som inte riktigt vill ge med sig, känner jag att jag tappat alldeles för mycket av konditionen.
 
Lukas är tyvärr lite förkyld just nu, så hur det blir med förkylning och så får vi se och håller tummarna för att han ska fixa att spela. Typiskt!
 
Njut av påsken och andas frisk luft så mycket ni bara hinner!
 
 
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: