Utvärdering och terminsavslutning

Vi har en del skoj så här i slutet av läsåret på skolan. I morgon är det brännbollsmatch mellan lärarna och eleverna i år 6, något som är tradition på vår skola. En kväll hade vi utvärdering av vårt arbete i ledningsgruppen på skolan och med skolans trygghetsteam. Det är ont om tid, den här tiden på året. Så det bästa är när man kan göra två saker samtidigt...bra eller dåligt? Den bästa lösning när dagarna inte räcker till, i alla fall.
Vi valde att förena nytta med nöje. Pizza att äta och samtidigt pratade vi om vad vi gjort bra, vad som kan bli bättre och vad vi kan skippa till nästa läsår. Vi fyllde i ett formulär också med frågor som inte var solklara.
Pizzorna här är riktigt goda. 
Det har blivit en hel del konflikthateringsuppdrag för dessa pedagoger under läsåret.  Vi ser att konflikterna minskar, allt eftersom. Eleverna själva lär sig hantera sin känslor med hjälp av coachning och tränar sig i att lösa konflikter själva utan att någon behöver känna sig kränkt eller utsatt. Men vi vill bli ännu bättre på det här, vi vuxna. Så om vi mäktar med det i höst och vinter ska vi läsa en kurs mot Umeå universitet i just konflikthantering. i skolan.
Tiramisu, en rejäl bit och mycket god.
 
Fin miljö på Taverna Gusto och god mat. 
 
😋
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: