Sommaravslutningarnas tid är här och förbi

Veckan före midsommar är det väldigt mycket som ska utvärderas och analyseras. Så viktigt, för det är där vi upptäcker vad vi ska utveckla, prioritera och fokusera på nästa läsår. Vi har också haft sommaravslutning och firat vårt goda engagemang under året.
Ett stenkast från vår skola ligger en annan liten by, Vändträsk. Där finns ett gulligt café. Vi tog och packade in oss i bilarna på vår skola och åkte iväg för en trevlig sommaravslutning där.
Jag hade förberett mig med presenter till några av medarbetarna som ska sluta, eller fyller jämna år under sommaren.
Sommarbuffén jag hade bokat var gudomligt god.
Jonathan har gjort en spännande resa från i höstas då han började hos oss, direkt efter gymnasiet. Han har jobbat på vårt Fritids, på vår Förskola, haft svenska som andra språksundervisning, fått vara speciallärare och mycket mer. Vilken tur, att han har tyckt om det också, för i höst börjar han utbilda sig till lärare.
Marie fyller jämnt om några dagar, så hon fick också present.
Tårtan, försvinnande god.
Personalen på min skola är otroligt duktiga på presenter. Varenda gång de gett mig något har det varit så superfint och helt i min smak.
Champagne ♥
 
Nu har jag en tårtbotten i ugnen, ska städa lite och sedan bara sjunka ner någonstans med min nya bok, om jag inte somnat innan dess.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: