Lite vanligt liv

Det finns en tid före och en tid efter något stohej. Just nu vilar vi oss lite, innan nästa race till midsommar. Jag vill inte ens tänk på hur nära det är. 
 
Lite bilder från vår glasveranda;
Vädret till midsommar blir nog som det brukar, kallt och kanske regn. Tur vi har vår glasveranda, där sitter man skönt även om det regnar. 
Ljuskronan med kristaller, jag tror att vi har sänkt ner den lite sedan jag tog den här bilden. Den köpte jag också av Maria då hon hade loppis inför deras försäljning av hus och flytt till lägenhet. Hon har haft den i deras lusthus, och jag har i alla tider beundrat den. Så skoj att jag nu kunde köpa den av henne.
Caesar kallar vi betongpojken på bordet. Fast det är nog inte den Caesar från Rom, utan någon annan som fått vara modell. Även den är från Marias loppis. Han ska nog inte stå där hela tiden, men jag har inte hittat rätta stället än. 
Jag ska nog börja fundera på midsommarmat snart, men inte i kväll. Tills dess lite om vad jag gjort förutom att ha firat en student.
En dag förra veckan hade vi besök av vår förbundsordförande Matz Nilsson från Skolledarförbundet.
Skolledare, Skolchefer och politiker från nämnden i både Boden och Luleå deltog.
Intressanta diskussioner om vår arbetssituation.
Det finns en del att göra, för att förbättra våra möjligheter att bedriva en framgångsrik skolutveckling på våra skolor. Matz kommer tillbaka om ett år, för att fortsätta samtalet om vår arbetssituation och våra möjligheter att följa alla lagar och direktiv.
 
Nu ska jag iväg på sommaravslutning och avtackning av några medarbetare på förskolan vi har här på Heden.
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: