Förbereder morgondagen :-)

Jag är dunderförkyld, har varit mer eller mindre risig sedan jag frös efter Vårruset. Tid att vila, finns inte på kartan en sådan vecka som denna. 
 
Vår student, han har hektiska dagar, firande varenda kväll på något vis, och fysträningar med hockeyn både morgon och eftermiddag. I morse var det löpning Skogsvallen klockan 08.00.
I morgon 07.00 har de champagnefrukost hos Tilda, en klasskompis. Linus, Ludde och Lukas har fått i uppgift att ta med sig pizzabullar, youghurt och något till, jag minns inte vad. 
Så efter träning och tester kom de hem till oss för att baka Pizza. Vårt kök är inte klart än, som ni ser är det en del detaljer kvar, som ska fixas så fort vi bara hinner. Killarna jobbade på och fick till riktigt fina pizzabullar.
Lycka, att ha så många barn som jag har, och en himla tur att de kan hjälpa till en dag som den här.
 Så som fix med ballonger...
 Helium ;-)
Jag tycker det är roligt, att fixa för festligheter. 
 
Nu är det mesta färdigt för idag, och resten gör vi i morgon. Jag har bakat flera tårtbottnar, bland annat en glutenfri tårtbotten, som ser jättefin ut, hoppas nu bara att den är saftig och god också. Jag har gjort försök förr, men aldrig blivit nöjd. Nu har jag mixat med ett recept och lagt till och dragit ifrån lite så vi får väl se...
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: