En cykelsemester, tjoho!

Vi startade resan i Luleå på torsdag, flög till Frankfurt och sov en natt där. Tåg från Frankfurt till Koblenz, byte till nytt tåg till Bullay. Det tog väl kring fyra timmar, sedan buss från Bullay till Bernkastel Kues som tog närmare en timme. 
 
Framme i Bernkastel Kues på fredag efter en rätt så lång resa. Vi lämnade bagaget på vårt hotell, och strosade runt i stan medan vi väntade på att vårt ressällskap skulle anlända.
 
 
Lite mat, så gott! Det fanns inget att köpa på de tåg vi åkte med, så efter frukosten hade vi inte hunnit äta något alls, och nu var klockan närmare 16.30. Visserligen skulle vi äta grillbuffé 19.30 men jag orkade bara inte vänta så länge utan något, så vi delade på en sallad.
 
Vilken tur att jag hade köpt flaskor med vattenmed mig till tåget, annars hade det blivit tufft, för första tåget var kokande hett. 
 
Här har vi dem, vårt sällskap! De kom sent och utan bagage.
 De hade lite otur, eftersom NextJet som de bokat sin resa med gick i konkurs helt plötsligt. Efter diverse tjorv kom de med ett plan från Kiruna till Stockholm, och från Stockholm med ett till Amsterdam och där blev bagaget kvar då de sedan åkte vidare till Frankfurt. De bor i Malmberget till råga på allt, så de har kört 10 mil till Kiruna dagen innan.
Vårt fina hotell.
 Burgerblick hotell så fint!!! 
På hotellet åt vi första middagen tillsammans, så himla gott! 
Vin är det inte brist på här, vid Mosel!
Efter den sena middagen blev det en liten promenad i gamla stan, och sedan God Natt!
 
♥ Maria


Kommentera inlägget här: