Då kör vi semester då...

Jag kände mig rätt nöjd med vad vi hunnit med av alla måsten på fredag eftermiddag. Till och med kylskåpen i vårt personalrum tog jag och Ulrika och tömde...ja, det är många som glömmer sin lunchmat, eller delar av den. Det hade inte varit så skoj, att komma tillbaka om fem veckor och öppna dessa kylskåp.
Jag fick en fin blomma av personalen på förskolan, I bakgrunden skolans alla blommor, samlade på ett ställe för att underlätta för dem som ska vattna dem i  sommar. 
 
Barnarbete, den lilla skrutten sa att han gillar mormors skrynkliga mage medan han hjälpte morfar med veden. Jag for omkring i bikini och rensade ogräs...det kanske är bättre med baddräkt ändå 😳 Skrynklig, tja så himla skynklig är den väl ändå inte? Fyra barn har väl gjort sitt, men ja ja 😘
Lekstugan, kanske aldrig blir en lekstuga mer. Min plan för ett år sedan var att tömma den på allt bråte och fixa till den för barnbarnens skull. Nu är den en vedbod helt plötsligt, och jag ger upp min tanke.
Axel vill vara med där det händer, och har hjälpt till med att baka också. Skoj, då man får sällskap.
 
Vår vänner på gatan där vi bor kom förbi i går kväll och grattade min man som har fyllt år i veckan. Trevligt! Nu är det ett år kvar till han fyller jämnt. Hujeda mig!
En gullig tjej på jobbet gav mig en fin ask med chokladpraliner. Så fint och så gott! 
 
Jag har rensat lite ogräs och gallrat i pallkragarna där jag och Axel sådde lite frön för några veckor sedan. Oj, vad många frön vi hade sått! 
 
En fin tid att se fram emot, drygt fem veckor att bara få vara!
 
♥ Maria
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: