En oplanerad helg som blev en superfin sådan!

I några veckor har mitt barnbarn Olivia frågat mig om jag vill komma på gymnastiken hon går på. Självklart ska jag komma och titta har jag svarat, och också tänkt att någon söndag ska jag knata iväg till vår byaskola och kika.
Den här morognen tog jag mig tid till det. Tid, för att Axel mitt äldsta barnbarn ringde och frågade om de skulle hämta mig. Så bra att ha två barnbarn på samma gymnastik. 
Det är underbart att få se tre, fyra och femåringar springa runt i eufori och testa allt.
Mina barnbarn var inte ensamma där. Nej det var några barn till, men dem fotade jag inte. ;-)
Alla barn var så himla taggade då det blev dags för lekarna, Räven och kycklingarna var på blodigt allvar. Den slutade i frustration för alla barnen då ingen ville vara räv. Vilken utmaning, att bli tagen och sedan acceptera att bli tvungen att jaga dem som inte blivit tagna...
 
Ledarna var så taktiska så de bytte lek snabbt och så var alla glada igen. Jag försökte peppa mina barnbarn efteråt med att säga att Räven måste ju vara snabbast av alla om hen ska hinna få tag på någon. De såg lite skeptiskt på mig och började snabbt prata om annat.  
Alla barn hade med sig vatten i flaska. Så klart, att man blir törstig då man springer runt som ett jehu för att inte bli tagen av rävar och andra monster.
Jag är sååå nöjd över mig själv, som bytt blomjord i mina pelargonier. Nu hoppas jag att de börja växa och blomma så småningom. 
 
Två av mina väninnor dök upp på spontanbesök på lördagen och vi fick en trevlig stund över en kopp te och biscotti, som jag råkade ha hemma. Vår mellanson Joel som bor i Umeå har varit på besök och det är alltid så trevligt. På fredagkväll satt han och jag ensamma i timmar och pratade om allt mellan himmel och jord.
 
-Ååå vad jag älskar dessa stunder, med mina barn, barnbarn och vänner.
 
En fin helg helt enkelt!
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: