Nästan klart...

Vad gör väl en otapetserad vägg, när allt annat i rummet är klart...
Oj, vad vi städat, burit och skruvat ihop. Eftersom tapeten som saknas inte verkar hinna hit innan jul, så fick vi bråttom att städa upp och ställa i ordning.
Sovdelen, där vi målat. Sängen fick nya ben, och jag bäddade klart inför helgen då vår mellanson kommer hem. Skulle tapeten dyka upp, så går det rätt så snabbt att flytta undan lite av möblerna så att tapetbordet får plats. 
Fåtöljen, det finns en till som just nu finns hos Joel och Lovisa i Umeå. Fåtöljerna har flyttat runt i en massa år, och den här får stå här i hörnet av rummet tills Joel får plats med den här med, eller om Frida vill ha tillbaka dem, eftersom hon fick dem av mig då hon flyttade till Umeå för att plugga för en massa år sedan. Det är lite så med våra möbler, de flyttar runt.
Till och med en blomma fick flytta in i det ofärdiga rummet. 
 
Vi slet som djur hela dagen i går. När man röjer på ett ställe så får det konsekvenser på andra ställen i huset. Så idag har vi röjt upp på andra ställen 😝och gjort en runda på Stormarknader i vår stad. Köpt flytt kartonger för att förvara sådant som vi inte vill slänga, slängt en massa såklart och kvar står en låda böcker i vår hall, om någon skulle vilja ha...
 
Jag har en del böcker som jag inte kan göra mig av med, men det är inte så många vilket känns bra. Jag vill inte ha en massa böcker som bara samlar damm och tar plats. 
 
När vi sent i kväll kom på att vi inte hunnit äta middag hittade vi torskrygg i frysen. Pressad potatis, broccoli och torsk med en god sås till fick det bli. Oj, oj oj så god middag vi fick i ett nafs. Till och med en förrätt fick det bli, sikrom på rostad bröd med lite rödlök till, mums! Väl värda efter dagens projekt!
 
I morgon jobbdag på mitt jobb. 
Alltså borde jag lägga mig tidigt i kväll...
 
♥ Maria
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: