Kaos

När man renoverar blir det kaos, vare sig man vill eller inte. Ett rum är tömt, och ett annat är överfullt. Ur kaos kommer ordning, vilken tur.
 
Vi har renoverat vårt hus i över 30 år. Så van vid oordning är vi. Just nu är det värre än vanligt, men bara på övervåningen. 
Lukas rum är tomt. Han bor i vårt gårdshus nu, och väggarna här inne i hans tidigare rum är inte så fräscha längre. Så i dag har mannen tömt det. I morgon kommer en målare och tapetserar. Vi har en rulle för lite, efter att jag ändrat mina planer, så typiskt mig. Men han får väl göra vad han kan och komma tillbaka igen då sista rullen levereras. Som ni ser så är även golvet i behov av färg.
Lukas är lite besviken på mig som ska tapetsera den här väggen, men var sak har sin tid. Han vill ju ändå inte bo i rummet längre. Golvet ska målas och taket likaså. Hoppas vi blir klar till jul i alla fall.
Skönt att vi inte har kaos överallt. 
Äntligen kom den, snön!
 
 
♥ Maria
Jessica Högberg:

När man vill vara stor och liten, inte bo i pojkrummet men inte förändra... var sak har sin tid=) Okaos i resten av huset, i alla fall det vi får se, mysigt ni har!

Svar: Tack snälla du! Jag blir så glad av att få en kommentar då och då! Roligt, att du tycker det är fint i vårt hus, puss! Känns extra fint just nu att få höra, då det är rörigaste röran här.
Moi

Kommentera inlägget här: