Julfest

Jag tror inte att vi missat en enda julfest sedan 25 år tillbaka, eller något sådant. I många år var det Bitte och Göran som var värdpar, år efter år. När de sålde huset, gick uppdraget vidare till oss andra, som alltid varit gäster hos dem. 
 
Jag åkte direkt från jobbet till LYXX,  och fick en ljuvligt skön ansiktsbehandling av Agneta, den absolut duktigaste jag vet på sådant. Vi gick i samma klass en gång i tiden, vilket gör det ännu bättre. Småprat mellan ånga, massage och ansiktsmasker. Jag fick behandlingen i present då jag fyllde år, och jag bokade den här fredagen för flera månader sedan.
Min man mötte upp på salongen och sedan gick vi till Bitte och Göran som bor i stan för ett glas vin innan vi skulle vidare, till Lena och Kalle som var värdpar för årets fest.
Jag var osminkad och blank i ansiktet efter alla välgörande krämer och oljor som masserats in. Men vad gör det...jag la på lite mascara och Stina målade naglarna medan vi sippade på vin.
 
Glöggen ångade varmt och bordet dignade av godsaker då vi kom in efter en lite kyligare promenad till Östermalm, -20° eller något sådant.
De bor så himla fint med massor av roliga inredningsdetaljer!
Jag har ingen blixt längre till min kamera, vilket gör bilderna lite för mörka den här tiden på året.
 
Kalle och Micke
Vi är ett pratglatt gäng så tiden gick fort medan orden flödade.
Jag älskar stora fönsterpartier!
Den spännande julklappsleken, som i år hade temat Sött, salt och allt där emellan för 82 kr.
Ett tag hade jag flyt, satt med fyra fina paket, och sedan tjuvades de en efter en. 
Den här blev min, till sist.
Oj, så mycket gott det bjöds på.
Tack Lena och Kalle för en tjusig julfest, alltid trevligt i ert sällskap!
 
 Tack alla övriga som gjorde kvällen, God Jul till er alla!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: