Frissan

Weeping Willows "Christmas Time Has Come" ljuder tyst ur högtalaren. Jag sitter i soffan och läser bloggar, dricker en kopp te och skriver lite till er. Resten av min familj sover och jag trotsar min trötthet. Behöver jag inte stiga upp tidigt, vill jag njuta länge av kvällen. 
 
Jag stod på väntlistan hos min frisör Ann-Sofie, så när någon avbokade sin tid i dag så fick jag den. Passade bra då jag har semester, nästan hela veckan. 
På salong Stil o Form var det julfint, glöggen puttrade och pepparkakor fanns att smaska på medan jag väntade på min tur.
Skönt, att få bort både grått och trött hår.
Sötaste, söta tjejer och killar som kämpar på i ishallen i vår by varje söndagsmorgon. 
Jag knöt mina skridskor och fick vara med på deras träning.
Axel talade om för sin mormor att det är tränaren som säger vad man ska göra, inte mormor. Vilken tur, att han instruerade mig, så att jag inte gjorde bort mig.😜
 
Roligt var det, och massor med pepp, till höger och till vänster. Någon blev trött, någon annan föll och fick ont och någon tredje hade bara ont i fötterna. Tomten kanske kommer nästa söndag sa, tränaren innan vi slutade för dagen.
Den här första lediga dagen var så välkommen, för i dag har jag röjt, burit in möbler i det nästa färdig tapetserade rummet. Jag orkar inte vänta tills det är helt färdigt. Ringde Nordsjö, där vi köpt tapterna i från. 
3-5 dagar skulle det ta hade de sagt och  jag och undrade om tapeten kommit. 
-3-5 dagar, sa den förvånade telefonrösten.
-Vi beställer dem från England, så det tar 8-10 dagar!
-Ååå nej, då är det ju julafton typ, sa jag besviket.
 
Inget att göra, så därför har jag gjort i ordning så gott det går.
 
Bilder kommer i morgon!
 
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: