Skolstart

Jag var så trött i går kväll, efter att ha varit försökskanin inför höstens  Bodyworkout...så fortsättningen kommer nu, på förra inlägget.
 
Regn som välkomnar vårt skolår för våra elever, men vad gör det då vi har sol i sinnet! Musik som ger energi och glada lärare som tar emot eleverna och inspirerar dem till massor utmaningar i deras lärande. Oftast roliga och ibland jobbiga skoltimmar, med en pedagog som ser en och visar vägen mot målet. 
Skolgården piffad och fin för att välkomna alla tillbaka efter sommarlovet.
 
Jag sa visst några kloka ord också, om bland annat vårt första ledord - Engagemang!
 
Sedan pep jag och Ulrika iväg på en mässa på Kulturens hus inbjudna av Lundbäcks inredningar.
En stol som matchar klänningen, och som skulle lysa upp vilken tråkig skolgård som helst! Tillverkas i Spanien och färgen har UV skydd för att inte blekna i solen. Smart!
De här glada stolarna föll vi för. Skulle göra sig fint i en studio för läxläsning eller kanske i en sal på gymnasiet där man skriver sina tentor...för de brukar inte vara så himla happy på sådana ställen.
Den här "kojan" med väggar som fungerar som ljudabsorbenter, skulle finnas i alla klassrum, men tyvärr har vi för små klassrum för en sådan. Priset, kring 50 000 kr innan man dragit av de kommunala rabatterna, lite för dyrt tycker jag.
Smarta lampor, och en trevlig försäljare. Lampan har fyra små glödlampor - ledlampor. De ställs in via en app i mobilen. Så om jag behöver bli pigg på morgonen så lyser de två som gör mig pigg, och genast ökar serotoniet i min kropp. På em innan jag ska hem lyser de två som ökar melatoniet och gör mig trött, så jag sover gott på natten. Så himla smart, eller hur?!!
Den här fåtöljen var väldigt skön att sjunka ner i, och försäljaren här blev vår favorit. Vi hade kunnat köpa allt av honom. Stolen fungerar fint om man har en psykolog som lyssnar och säger hm, hmm, hm, vid sin sida sa han med glimten i ögat. 
Såg en glimt av de här snygga tjejerna, Tessan och Sara och någon till. 
Sara alltid så glad och i en snygg klänning.
Ann-Katrine, designer, inredare med mera föreläste. Hon är bonussvärmor åt min äldsta son. 
 
Ja, det blev en väldigt trevlig dag, på alla sätt och vis.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: