Så tyst och tomt det blev.

Våra gäster har åkt, jag har börjat arbeta och allt är väldigt tomt och lite för tyst här hemma. Okej, snart är barnbarnen här på besök och livar upp vårt hus, så som det ska vara. Vårt hus är gjort för liv och rörelse.
 
Även på jobbet är det tyst och rätt så tomt de här dagarna innan eleverna kommer och alla lärare börjar arbeta. Men innan jag började jobba hade jag fina dagar med min bror och hans familj. 
Vi har varit på lite äventyr. En dag blev det besök på olika gårdsbutiker och lite annat skoj. Avans gårdsbutik var ett av stoppen, de som har så fina fårskinn och lite annat fint av ull. 
Lagom till lunch hamnade vi på Café Rävasten i Vändträsk. Lite matigt gott först och sedan sött gott. Det har varit för varmt för att baka så som jag brukar. Här fanns nybakt att köpa med sig hem. Jag passade på att köpa med mig hem lite kanelbullar.
Varma bullar, stora och saftiga.
Efter middagen hemma blev det bullar till fika.
"Bullfest, bullfest hela dan". 
 
Vi är ju inte helt ensamma hemma, om någon tror det. Vi har ju en son som bor hemma helt och hållet än så länge, och en son som bor här några veckor till, då han inte är hos sin flickväns föräldrar. 
Lukas och Lovisa ser Game of Thrones på kvällarna så dem ser jag inte så mycket av trots att vi är i samma hus.
 
Det varma vädret verkar vara på väg bort, i alla fall enligt SMHI. Synd nu när jag äntligen vant mig vid det. Men då kanske jag sätter i gång och bakar lite igen, i alla fall någon helg då och då...
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: