De sista semesterdagarna...

Min semester börjar lida mot sitt slut. Känns väl okej, men jag hade nog fixat att vara ledig en vecka till utan problem.
 
Vi har min bror med familj hos oss och det gör att dagarna får guldskimmer. Jag har alltid någon att prata med, någon att dricka te med, någon att laga mat med. 
I går t ex, så fick Frida en dag utan barn, för jag och min svägerska tog med oss Axel på Teknikens hus.
Vi hade roligt och fick röra oss rejält under flera timmar, eftersom Axel är snabb och ville testa allt. 
Den här cykeln verkade vara det roligaste den här dagen. Han cyklade med den hur länge som helst. Tåget, var också en hit, men där var det kö mest hela tiden. Vi försökte locka den lille mannen med fika då vi själva började längta efter något att äta och dricka. Det var svårt, men till sist fick vi med honom till restaurangen. Så småningom gav vi oss av hem igen med en trött kille. 
Hemma hittade vi ett trött gäng. Elin som shoppat med Frida i stan sov, Lukas vilade sin trötta kropp efter två träningspass och Joel hade jobbat sin första dag efter semestern så han verkade också tagen av allvaret.
Köket börjar bli klart, bara bänkskivorna som fattas. Vi har inte bestämt oss än, vad vi vill ha. Jag hade funderat på kalksten, men A-K som jobbar med inredning och design avrådde mig, på grund av att de är ömtåliga och måste behandlas för att bli tåligare. Så just nu funderar jag på andra alternativ.
Rätt så mysigt att mörkret sänker sig och jag får börja tända ljus, lampor och fundera på förbättringar inomhus. 
Men än har vi jobb att göra ute. I dag har jag målat vårt plank, nästan klar och känner mig rätt så trött i armarna just nu. 
 
Jag hoppas att vi hittar en bra film på någon kanal i kväll att se på efter middagen som snart är klar, långkok som puttrat på i flera timmar nu.
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: