Avslutar det som påbörjats, och planerar vad som ska komma...

Så här ser den här tiden på året ut för oss i skolan, vi avslutar och vi planerar för nytt, samtidigt.
Lundbäcks inredningar, bjöd in till inspirationslunch en dag.
Fina möbler, men inte så mycket nytt och inte lika intressant som det varit tidigare. Men några guldkorn hittade vi till vår skola. 
En scen till våra elever på skolan som älskar att få uppträda med sång, tal och annat skoj. Det här var en minivariant av orginalet, och man kan få den så stor man vill. Hyllan i bakgrunden går att få i olika höjder, längder och i olika fäger.
Snygga nyanser, men alltid svårt med för mycket färg på inredningen när det gäller vår verksamhet, där eleverna ska vara de som står för fägren, inte möblerna.
 
Lundbäcks inredningar har Luleås bästa personal, med duktiga medarbetare som lyssnar på mina och min skolas önskemål och försöker lösa allt till vår belåtenhet. Inte lätt, jag vet ;-) men de är alltid sammarbetsvilliga och sugna på att hitta lösningar, vilket är guld för oss i vår stressiga vardag.
 
I dag väntar en eftermiddag med gymnasiets rektorer och lärare som deltar i samma projekt som oss om entreprenöriellt lärande och förhållningssätt. En bok vi läst tillsammans, som är sååå himla bra - Mindset : Du blir vad du tänker av Carol S Dweck. Har ni inte läst den så gör det!
 
Vi rektorer fick den av vår skolchef för några år sedan. Så jag har läst den, framifrån och bakifrån . :-)

 

 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: