Latat oss en hel dag!

Hjälp, vad händer, jag som alltid har fullt upp har knappt gjort något vettigt på hela dagen. Ja, förutom läsning av kurslitteratur då, men det är sedan gammalt en syssla jag gör utan att tänka på att det är ett jobb.
Regn och rusk, börjar bli vår vardag. Alla bilder i inlägget är tagna med mobilen, så kvalitén är inte den bästa. 
Fast i går singlade några snöflingor ner och la ett tunt täcke av snö på marken.
Den här morgonen var en  ovanligt långsam morgon, en sådan som vi sällan har. Kanske bidrog vintertiden till att dagen kändes lång. Vi tog med oss frukosten till vardagsrummet, såg på morgon - tv och åt så sakta vi kunde.
 
Morgonens "Nyhetsmorgon" på kanal 4 var välfylld av instressanta inslag.
Läslov, vilken god idé tycker jag som älskade att läsa som barn, och fortsätter gärna läsa så fort jag får tid än i dag. Däremot vet jag att en och annan känner sig provocerad av det här med läslov, för tycker man inte om att läsa, så kan det givetvis kännas som en börda, att få lov från skolan och sedan uppmanas till läsning.Synd om man känner så...
 
Ja, och så Ledin min idol från...ja inte från 1972 då han började sin karriär, men dock någon gång på 1980-talet tror jag...att jag började lyssna på alla hans låtar om vardagliga käslor som han lyfte och satte nya perspektiv på.
Eftersom vi inte har någon hungrig 17-årig son hemma den här helgen så blev det inte något hemlagat idag. Vi åkte in till stan och tänkte ta något på Bastard Burgers, med de har inte öppet på söndagar, visade det sig då vi kom dit. Då traskade vi till Kinarestaurangen intill. Det var första besöket där för mig i alla fall och det visade sig var god mat som serverades. En lugn mijlö med trevlig personal. 
Te, serverat i kanna och efterrätt som i Lady och Lufsen ;-)
Det var nämligen bara jag som ville ha en, och sedan kom jag på att jag inte orkade äta allt, så vi delade på den.
 
Nu ett gympa pass och sedan är helgen snart till ändå och ett höstlov börjar för en del. Själv ska jag jobba, nästan hela veckan tror jag, visst skulle det vara skönt att vara ledig någon dag...vi får se :-)
 
♥ Maria
Isabelle L. Thörner:

Ser ut som ni haft det jättemysigt :) Blev lite kär i din taklampa i vardagsrummet -var är den ifrån? :) Kram

Svar: Tack, så roligt att du tycker om den! Det är en "ETCH TAKLAMPA MÄSSING", av Tom Dixon. Den finns i olika storlekar, min är nog närmare 40 cm i diameter. Den finns nog på många större inredningsbutiker som säljer lampor, bland annat Lundbäcks inredningar i Luleå. Telefon 0920-10170.Hälsningar Maria
Moi

Kommentera inlägget här: