"Frilansa"

Det är populärt att frilansa, mer i vissa branscher och mindre i andra. Nu i dessa dagar då vi har ont om lärare så upplever jag att fler och fler lärare som närmar sig den magiska pensionsåldern väljer att ta ut den statliga pensionen och sedan arbeta när de känner för det istället för att vara på jobbet vareviga dag. Bra och dåligt. Bra för dem som vill det och sämre för oss som behöver folk på skolan varje dag.
I går blev det en kväll i Norra hamn i Luleå. På Hemmagastronomin närmarare bestämt, för att bara ha det trevligt men också för att avtacka två som slutar på vår skola.
På onsdagarna har man temat "Burgare och bärs" vilket passade oss perfekt.
Carina som ska arbeta på en förskola istället för hos oss på skolan.
P-A, vår slöjdlärare som nu ska frilansa och köra buss när han känner för det. Tråkigt för oss, att de ska göra annat, men roligt för dem som vill det ;-)
Vi hade en superrolig kväll, överlämnade lite presenter, kramades och åt burgare som var riktigt goda. 
Kreativa kockar finns det på Hemmagastronomin, någon valde en dessert med rödbeta i. God sas det att den var.
Jag valde en dessert som också var god, men inte lika wild and crazy, min hade en lakritsmousse i botten med vinbärssorbé som topping. 
 
En onsdagkväll som glittrade lite extra!
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: