En underbar dag ❤️

Underbart är kort! För tonåringen vill hem i kväll, vi städar och packar. Allt för honom. 
Vi hade stannat en dag till, men ok, det kan vara bra att komma hem och göra lite hemma också och på fredag har jag jobb att göra innan vi ska på fest, nu är det Kalle som bjuder på födelsedagsfest . Det ser vi fram emot 😊
skidor, lite mys på altan och en kopp te, kan det bli bättre?!
Hittade den här av Denise Rudberg på bokrean.
Jag och min man är ett grymt team då det gäller att städa, jag tog köket, sovrummen och han valde resten. Han har skrubbat bastun med såpa och rotborste😜 det är superfint och rent överallt nu. Behövdes efter allt bastubadande under denna helg. Jag blev klar före honom och han bad mig sätta mig på altan med en bok, så han fick städa i fred 😘
Vi har hyresgäster som kommer om några dagar och då vill vi ju att det ska vara fräscht 😊
Lukas har haft ett lugnt och fridfullt påsklov så här långt, det behöver han som alltid snurrar runt i 180 km/h. 
Jag tror att jag också behövde det här dagarna, känner ett otroligt lugn efter någon dag här i den härliga friska fjälluften!

I min kamera har jag massor av bilder, som jag ska ta hand om när jag får bättre tillgång till nät. Allt bloggande de här dagarna har jag gjort via mobilen, med mobilbilder. Inte lika roligt men det funkar. 

Lukas berättar glatt om en holländsk kille han och Jocke träffat här och honom tog de upp till Nordalsbranten idag, han var visserligen van vid Alperna men tyckte Riksgränsen var ett grymt bra ställe. 
-Roligt att få prata engelska och berätta om norra Sverige för honom, han pluggar i Uppsala, säger Lukas nöjd av att ha fått vara social även här. 

Hej och tack för den här gången, Gränsen!

☀️Maria
jossan:

Lycka till med din fina blogg & hoppas du får en fin kväll! Kram<3

Svar: Tack ska du ha! Jag har kikat in på din blogg och önskar dig det samma! Kram!
Moi

Kommentera inlägget här: