Fredag

Jag är inne i en arbetsintensiv period. Massor att göra och ständiga prioriteringar som måste tas. Och samtidigt som det är på det viset, lite kaosartat när det är som värst, så trivs jag nog ändå bäst, gillar ju att ha mycket att göra på jobbet. Hux flux är det fredag, och fredgar är ju som bäst efter en vecka med mycket att göra på jobbet ;-)
Gissa vad jag gör en torsdagkväll då jag håller på att svimma av trötthet, jo jag bjuder hem vänner på middag!!! Varför ,kanske ni undrar?
Ja, för att vänner ger energi, energi då man är trött och det är väl bra?!
En spontanbjudning och vissa av mina vänner är lite spooky, för de vet hur det är utan att jag har sagt det.
Alltså kom Stina och Kenneth med både förrätt och efterrätt :-) Gulliga, fina vänner!
Axels mamma var på "After Work" med vänner och han hängde med oss. 
-Mormor, du är min bästa vän, sa han och log så där så man smälter som is i gassande solsken.
-Okej, jag vet, han har flera "bästa vänner". Men jag fick en energiboost ändå, just då ;-)
Stina med den fenomenalt goda efterrätten. Spunnet socker som dekoration på toppen.
Vad jag gjorde...en fisksoppa på rödspätta, räkor, musslor och  med massor av curry och annat gott i, en gammal favorit. Surdegsbröd och lite goda ostar och kall Chablis till det, yummy!
 
Idag har jag faktiskt massor av energi, har klippt ner en massa Mårbackapelargonier. Hoppas jag gör rätt och får dem att börja om på nytt. Strykt kläder, läs Lukas alla skjortor. Den unga mannen älskar att klä sig i skjorta varje dag. Han åkte ner till Timrå och Övik tidigt denna morgon. Vi var uppe med tuppen och skjutsade honom till Coop Arena. Städat och jag gillar ju att städa fast någon nu tror att jag vill verka pretantiös.
 
Alltså är det barnfritt denna helg...eller nästan i alla fall. Gustav tittade in för en stund sedan. Joel var med oss på middagen i går kväll och Frida och Axel har sovit hos oss i natt och har inte åkt hem än :-) Så är det när livet är som bäst, alla barnen huller om buller.
 
Och i kväll, en tripp in till stan och middag hos vänner som just kom hem från en vecka i Kap Verde. 
 
Njut full ut av livet, det går ju så fort!
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: