Mellandagar

Jag hoppas att ni alla fått känna julefrid. Jag har haft en sådan mysig jul som jag alltid önskar, liv och lust, frid och fröjd.
Det blir en hel del arbete mellan spisen och vasken när det är juletid, och såklart trevlig samvaro med nära och kära. 
Joel och Lovisa har gjort oss sällskap förutom då det varit hos Lovisas mamma i stan och pappa i Kallax. 
Vi har hälsat på hos Frida och Axel som är husvakt hos goda vänner i deras fina hus.
Våra goda "gamla" vänner Mikael och Maria har vi träffat och ätit middag med. Så himla mysigt, och jag hoppas vi kommer i väg till Palma någon gång och får besöka dem i deras nya lägenhet där.
Nu har jag börjar fundera på nyår, dukning och vad vi ska äta då???
Vi som inte köper julklappar åt de vuxna, och så fick jag ändå några - boken "Säker stil" fick jag av min dotter. Hon tycker nog att jag behöver tänka lite mer på den ;-) Boken är intressant hur som helst, en del visste jag faktiskt redan, och har nu fått det bekräftat och en del är nytt :-) En varm och gosig pläd att svepa om sig i, i soffan då det blir kallt ute, så som det brukar vara i januari och februari.
 
Jag har läst, sett på tv och "Fröken Friman", ni ser väl på den, så bra serien är! Dokumentären i går om historien bakom kampen om kvinnlig rösträtt som TV-serien grundar sig på och hur Coop kom till, grundat av starka kvinnokrafter en gång för länge sedan, om ni inte sett den så gör det.
 
Jag önskar er alla fortsatt vackra dagar, här hos oss är det krispigt vitt med härlig snö på backen.
 
♥ Maria
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: