"Snön faller och vi med den…"

Ute faller snöflingor tätt, tätt och jag skottar snö tills armarna värker. -Då när jag just bestämt mig för att jag skiter i den snö som ligger kvar kommer sonen ut och frågar om jag vill ha hjälp. Jag imponeras av fina välskottade gårdar, men våran får förbli ett kreativt kaos av snöhögar här och snöhögar där, inklämda mellan bilar, cykelskjul, vedbodan och ett och annat gammalt kylskåp som inte kommit längre än så. Och Lukas som läst en bok på engelska som ska vara läst till på fredag, får skotta hur han vill, bara vi kommer ut ur huset...
Rosfors herrgård i mörkaste januari. I går kväll bjöds på en riktigt smakfull middag här, parmalindad kyckling på en bädd av svamp och krispigt grönt. Till detta en krämig potatisgratäng, så gott!
Till efterrätt, en fransk chokladtårta, mums! 
Bonus med sådana här konferenser och utbildningar är att man får möjlighet att lära känna andra chefer att dela erfarenheter med och få nya insikter av. Och det viktigaste av allt, vi har fått skratta tillsammans och det betyder en hel del :-)
Ann-Sofie höll elden brinnande, medan vi pratade och pratade.
Linda och Roger som driver den här gården är både trevliga och duktiga hotellägare. Jag har varit här i olika sammanhang de senaste åren och jag har aldrig blivit besviken.
 
Nästa träff för oss är i mars, och vi har fått en del uppgifter att göra mellan träffarna, uppgifter = utmaningar = förändringar...arbetet börjar så fort jag sammanställt SKA - systematiska kvalitetsarbetet som ska vara inne den 2 februari, hej och hå, hur många dagar har jag på mig? Jag får en känsla av att jag måste arbeta med den i helgen...
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: