Vad gör ni i helgen?

Här hemma var det perfekt med en helgdag mitt i allt. Jag blev nästan väckt av Monika i morse, hon undrade om jag vill vara med på ett crossfitpass. -Självklart, sa jag :-) Och sedan körde vi stenhårt på hennes gräsmatta i en timme. Och min träningsvärk sedan sist, försvann i ett nafs.
 
En låt som jag lyssnar på just nu, i går kväll och i förrgår kväll...Klicka här!
Vi gjorde egna hamburgare till middag, mycket, mycket godare än färdigköpta. Jag kryddar köttfärsen med rosépeppar, svartpeppar, lite chilipeppar, en skvätt köttfond och flingsalt. Tillbehör efter smak för var och en. Joel hade sin kompis Jimmy på besök. Joel har ju rätt så tråkiga dagar annars, eftersom han inte tar sig så långt med benet i gips. 
Blåbärspaj, mums! Och Joels nya gips i bakgrunden, lite nättare än det förra. Men han har gått ner i vikt under veckorna med gips, hela sju kilo. Jag får nog addera med grädde i hans mat.
 
I morgon firar vi Madde, vår äldsta sons flickvän som fyller 25 år. Och i magen hennes finns en lite baby, som kommer i juli, så spännande!
 
Lite blommor och kryddor har jag och Frida hunnit med att köpa i Rutvik. Nu hoppas jag att vädret är med oss, så att de inte dör av rena förskräckelsen av att komma ut i det fria från växthusets värme...
 
Och nu ska jag bara njuta av den sköna försommarkvällen, tills ögonlocken faller, för i morgon är det massor att göra, både skoljobb och privat :-) 
 
♥ Maria
 
 
 
Kommentera inlägget här: