Engagemang

Viktigt att vara engagerad, för demokratin är ingen självklarhet. Min man är mer engagerad än jag, och har pratat hela dagen om att han inte får missa dagens talare i Almedalen. Just nu hör jag på talaren medan jag skriver, jag kan göra flera saker samtidigt, ibland i alla fall :-)
Och i går kväll hade vi en myskväll med vänner och barn. 
Jag bakade glutenfritt, vilket inte alltid blir så bra. En av gästerna är glutenallerigker och då gjorde jag allt glutenfritt. Minimuffins, som blev riktigt goda. Bakade på mandelmjöl. Men tårtbotten på glutenfritt mjölmix och potatismjöl, blev misslyckad. Måste hitta ett bättre recept till nästa gång.
Löfven ska skapa en jämlik skola som ska bli en av de fem bästa i Europa hör jag, och jag hoppas att vi lyckas med det i så fall. Och han säger något viktigt, att en del barn behöver mer tid, ja, så klart, mer tid i skolan och jag håller med, och funderar genast på hur vi ska lösa det praktiskt. Mer tid varje dag, eller varje vecka eller fler år i grundskolan?
 
Vi är duktiga och kan bli ännu bättre med ledare som tror på vår förmåga och ger oss fria händer att göra det vi brinner för, skapa de allra bästa lärmiljöer för alla olika barn!
Monika ska köra ett "tabata pass", i kväll. Tabata är en form av högintensiv träning och ger snabbt resultat, hmm...och är superjobbigt, jag tror jag ska stupa varje gång, vilket jag nästan gör, och ändå fortsätter jag för det är beroendeframkallande ;-) Och jag har skaffat mig nya hantlar, det blit nog bra, med tiden...
Först en kopp te och en mandelskorpa.
PS, har ni ett bra recept på glutenfri tårtbotten, så tar jag tacksamt emot det.
♥ Maria 
 
Kommentera inlägget här: