Barnvakt

Ja, vi är tre stycken barnvakter i kväll till en liten, snart 10 månader gammal kille som sover. Förhoppningvis fortsätter  han med det till hans föräldrar kommer hem. Att vi är så många beror nog på att vi inte har något internet hemma just nu. Och då ville alla vara barnvakt. Lukas sitter inne i ett rum med en dator och spelar något. Joel och jag sitter och ser en film, fast jag bloggar ju mer än jag ser på filmen. Killarna har gjort en sväng till Statoil och handlat lite gott. Så vi har det riktigt mysigt här.
Att få ett barnbarn till innebär att jag får köpa lite fler presenter. Och jag gillar verkligen att både köpa och få presenter :-). 
Axel hade fullt upp med att undersöka lillkusinen Olivias presenter. Och jag fick snusa lite på den bedårande fina tjejen. 
Förutom barnvaktandet så har jag ett litet projekt på gång. På en av loppisarna jag varit på köpte jag de här två gjutjärnsgavlarna. Rostiga,  in i bomben. 
Min man inspekterar mitt fynd, och suckar. Men nu är det snart fixat, jag har borstat, blästrat och rostskyddsbehandlat. Just nu pågår målningen. Så när jag inte simmar i Luleälven pysslar jag med det ena och det andra, som att renovera en hopplöst risig gjutjärnssoffa.
Och så kör jag  fram och tillbaka till Coop arena med Lukas som har hockeyläger den här veckan. Inte ens inne i A-hallen är det kallt, bara lite skön svalka :-).
Joel saknar vårt internet så pass mycket så att han gett sig tid att kommunicera med ansvariga på kabelföreningen här i byn. Det är en ideel förening, och det är få av dem som är engagerade som har kunskaper om fiberoptik, och det är just den biten som krånglar nu. Vi är bara fyra abonenter som berörs av strulet. och det är sommar och semester, alltså får vi vänta...
 
Njut av värmen och livet, det är en underbar sommar vi har!
♥ Maria
Kommentera inlägget här: