Another day

 
Min ros på stam som jag fick i somras, såg så här fin ut någon vecka efter jul, innan det blev -30°. Synd, att värmen ute på glasverandan inte höll sig på 5° som den brukar den här tiden på året. Inte en blomma där ute verkar ha klarat sig. 
Längtar efter att få stå på skidorna sååå ortoligt mycket just nu. Sökte en bild med skidor och hamnade här...
En bild på mig och våra tre äldsta barn, en solig vårdag i Björkliden. Alla tre gör allt för att bli så bra som möjligt på bild, eller... ja, hur som haver har åren runnit som sand mellan fingrarna.
 
Och istället för att sitta här och skriva, borde jag packa färdigt nu. Stockholm i morgon och när jag kommer hem på fredag blir det bil upp på kvällen till Malmberget och Lilla VM hela helgen. En natt hemma och Härnösand några dagar, det gäller att ha förmåga att organisera och strukturera för att få allt att flyta på sådana gånger.
 
Vilken tur att jag tränat upp den förmågan under alla år som varit med allt som vi fyllde livet med och då har stunder som den på bilden varit det underbaraste stunder jag haft, även om det kanske inte syns på just den här bilden :-) 
 
 Istället för att längta så himla mycket delar jag en länk till en artikel om en smyckesdesigner som du nu kan hitta på & Other stories.
 
♥ Maria
 
Barbro:

Hej Maria!
Så fin bild och så vacker ros.
Våra fina barn! Tänk ibland då man tänker på stunder så längtar man tillbaka i tiden en stund. Att få vara förälder och vara med om barnens resa från litet knyte till vuxen är en underbar gåva. Dessa stunder minnen och upplevelser är det finaste man har med sig i sitt hjärta. I både glädje och sorg förståss det är ju livet. Jag blir var i hjärtat då jag ser den fina bilden på er. Tänk vad rika vi är med dessa fina barn i vår närhet. Kram från mej. Barbro

Svar: Tack Barbro! Livet går inte i repris, och alla dessa stunder man skulle vilja hålla kvar i sin famn…men det kommer ju nya stunder som tur är att glädjas över. Och livet bär med sig både det ena och det andra. Vi har ju spännande händelser att se fram emot också, Och nu vet i alla fall jag att livet går fort, väldigt fort så det gäller att göra det så gott och bra som möjligt trots att allt inte blir som man tänkt och inte alltid som man vill. Kram Maria
Moi

Kommentera inlägget här: