Modo cup

Örnsköldsvik är en trevlig kuststad. Hur många gånger har vi inte bara passerat här, på E4 utan att stanna? Ingemar har däremot varit här en del då han var lagledare för Gustavs hockeylag, då när vi hade en drös med barn hemma (tre var det väl, som blev kvar hemma) som jag fick ta hand om och en häst och en hund och...jag är inte bitter, inte alls. För det var en rolig tid det också, även om jag inte kunde följa med på Gustavs hockeyresor. Och det var nog slitigt ibland också, även om jag inte minns det.
Här bor vi, på ett Elit hotell, nytt och fräscht och alldeles vid vattnet.
Det här huset är hur häftigt som helst! Blev klart i oktober 2013. Det är 2,75 cm i takhöjd inne i alla lägenheter. Skulle gärna kika in i någon av dem. Huset är granne med Paradis badet. Där tillbringade jag några timmar i dag med Frida på SPA. Först blev det 30 längder i bassängen, vilket jag verkligen behövde. Efter det fick vi guidning genom ritualerna inne på SPA:t av Karin och Anna, Fridas studiekompisar från hennes tid i Umeå. Det blev grymt avkopplande timmar. För tänk er en meditationsbastu, en bastu med eteriska oljor, en bassäng med salt vatten, så salt så att du flyter, ett rum med saltångor som är välgörande för lungorna...mosiga och rosiga trippade vi tillbaka till vårt hotell, och sedan en match till.  
Tre matcher i går och två idag, har vi sett vårt U16 elit spela. och de har vunnit tre och spelat oavgjort två matcher. Inte illa.
Oavgjort mot Björklöven och Almtuna. Det är tuffa matcher och allt kan hända.
Våra matcher så här långt spelas i den här hallen. Kallt både ute och inne i hallen. Det är 16 lag med i turneringen och gruppspelet sker i olika hallar. Först i morgon och på tisdag går kvartsfinalerna och finalen i Fjällräven Center, den nya arenan vid vattnet inne i centrum.
Här har vi dem, Karin och Anna och så Frida så klart. När jag och Frida skyndade oss i väg från badet, för att hinna till nästa match, missade vi det bästa fick vi veta av Karin och Anna, salt och honungsscrubsbastun. Men det ska vi göra hemma kom vi på, i vår egen bastu, med hjälp av Ingemar :-) Vi lämnade de här gulliga girlsen på Bishop arms efter maten. De hade sååå mycket att prata om. 
 
Varför har inte Luleå ett sådant SPA?
 
♥ Maria
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: