Final, huvaligen...

Det har varit några nerviga dagar,och än är det inte slut med det. För 16.10 är vi i final mot MODO, som är på hemmaplan, och jag undrar om det ger dem någon fördel?
Ishallen här är enorm. Hur stor som helst, jag vet för jag och Axel har vandrat runt i den i morse då vi spelade mot Leksand. När klockan stod på 19.55 i sista period, typ, så gjorde vi ett mål som gjorde att matchen slutade oavgjort. En riktig rysare, som vi vann i sudden.
Det blev en italiensk middag i går kväll. Mycket gott, med en Tiramisu som avlsutning.
Jag rekomenderar verkligen den här restaurangen! Mamma Mia, trevlig personal som var trevlig trots att vi kom en halvtimme senare än vad vi bokat, på grund av att matchen i går mot Täby också slutade oavgjort och det blev förlängning.
 Täby mötte våra Sunderbykillar för två år sedan i en turnering som vi spelade där då. Så nu börjar vi känna igen en del av deras föräldrar också. Så blir det, när alla bor på samma hotell i flera dagar och träffas i frukostmatsalen, på matcher osv.
 
Nu laddar vi för sista matchen, håll tummar och tår för oss!!!
 
♥ Maria
Lena Brännmark:

Härliga Ö-vik. Spa´t lät gudomligt :-) Hoppas finalen går bra.
Ett gott nytt år önskar vi er. Kramar från Bengt och Lena

Svar: Gott nytt år till er från oss! Finalen sluttade med förlust för oss, tråkigt, men killarna gjorde det bra ändå, som kom så långt. Vi får boka in något nytt fika framöver, det var ju trevligt sist.
Moi

Kommentera inlägget här: