Rensat i röran.

När man har fullt upp under veckorna med sitt arbete och sedan har ansvaret för en tonårsson, hus och hem med allt vad det innebär, så väljer jag vad jag lägger mitt fokus på hemma. Jag trivs inte när det är för rörigt och dammigt, alltså ser jag till att hålla efter när det gäller den allmänna röran och dammet. Annat lämnar jag till helgen då mannen kommer hem och får ta sitt ansvar.
 
Sedan har vi mörka rum hemma, eller hade :-) så som ett tillfälligt förråd, som fått växa och frodas så till den milda grad att väggarna nästan började bågna. Det rummet har ingen av oss tagit ansvar för :-( Förrådet var det minsta rummet i vårt hus, ett rum som något av våra barn bott i under en övergångsperiod. Var och en av dem har suktat efter något större då de förvaltat rummet.
 
Och de senaste åren då vi blivit färre hemma har rummet stått tomt och fungerat som ett förråd av allehanda ting. I dag har vi tömt och rensat, och rensat, och...jag tor inte det är sant, att vi har haft så mycket skräp när jag nu ser allt som ska köras iväg i morgon.
 
Amaryllisen blommar för fullt, vackert!
 
 
 
Jag känner mig otroligt nöjd med dagens insats, och har till och med hunnit med en löprunda innan jag nu sjunkit ner i soffan med en kopp te och några chokladpraliner, för det är jag värd!
 
Och förrådet/lilla rummet finns inte längre, för Ingemar rev ner väggen och nu är det dubbelt så stort och på väg att bli ett nytt badrum.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: